Raed Arafat, reactie nervoasa in fata unui jurnalist: „Daca ati venit sa urlati la noi. Este revolta in capul dumneavoastra”

93

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a reactionat extrem de nervos, in fata Instituttului „Matei Bals”, cand un jurnalist i-a adus aminte despre incendiile de la Colectiv si Piatra Neamt.

„Urla lumea, urla romanii. E revolta romanilor, domnu’ Arafat”, i-a spus jurnalistul. Jurnalistul l-a intrebat pe Arafat unde sunt controalele din spitale si cum este posibila o noua tragedie, dupa cea de la spitalul din Piatra Neamt.

Loading...

Arafat s-a enervat foarte tare. ”Daca ati venit sa urlati la noi, aici interventia v-am explicat. Urlati dumneavoastra. Este revolta in capul dvs. Pana vedem care este situatia…. Lasati situatia va rog pana o sa vina pompierii sa va spuna care este motivul. In acest moment v-am dat toate informatiile. Au fost controale, ultimul control aici a fost in luna noiembrie anul trecut. Tonul va rog, al dumneavoastra…”, a spus Arafat, certandu-se nu jurnalistul, conform Aktual24.

Raed Arafat a declarat anterior ca din informatiile existente pana in prezent, in afara celor patru persoane decedate in urma incendiului de la Institutul „Matei Bals”, nu mai sunt pacienti in stare critica sau pacienti cu arsuri.

„Nu mai avem alte persoane in stare critica decat cei care au avut COVID. Aici vorbim despre un pavilion COVID. Ramane acum problema in mana celor care vor investiga din partea Politiei, din partea Criminalisticii, ISU Bucuresti care urmeaza sa investigheze cauza incendiului asupra careia la acest moment nu vom specula pana nu avem concluzii clare din partea colegilor nostri. Nu exista persoane care au suferit probleme grave, cu exceptia, din pacate, a celor patru decedati. Restul persoanelor au fost transferate la celelalte spitale, avand in vedere ca sunt pacienti COVID, au nevoie de oxigen si care au fost transferati pentru tratament acolo. Nu mai avem pacienti cu arsuri, nu mai avem pacienti cu alte probleme la acest moment din informatiile pe care le avem. Nu era o sectie de ATI”, a afirmat Arafat, dupa ce s-a aflat la fata locului.