Victor Ciutacu a rabufnit, dupa ce Arafat a dat in judecata Romania TV: „Obraznicul de Raed Arafat ne-a dat in judecata. Vrea 500.000 lei”

193

Seful DSU, Raed Arafat, a dat in judecata Romania TV si solicita 500.000 de lei ca daune morale. Furios, Victor Ciutacu l-a catalogat drept „obraznic” pe Arafat.

”Obraznicul de Raed Arafat ne-a dat in judecata. Vrea 500.000 lei. E dreptul lui. Cica i-am lezat imaginea, onoarea, demnitatea si viata privata. Si noi avem drepturi. Printre care cel la aparare. De care il asigur ca vom uza din plin. Fiindca in instanta nu conteaza mereu cine e mai satrap.

Loading...

Daca simte nevoia si-l lasa avocatii care citeaza din wikipedia, ne putem si confrunta in instanta. Ca la televizor nu e in stare. Sau, ca sa fiu exact, omul nu (mai) apare pe micile ecrane care nu sunt partenere media cu el, cu fundatia lui sau cu sistemul care-l protejeaza. Ne vedem in instanta, Comandante!”, a scris Victor Ciutacu, conform Aktual24.

Arafat a fost puternic sustinut de Romania TV si de vedetele acestui post in urma cu doar un an. In februarie 2020, Codruta Cerva si alte vedete ale RTV au organizat un protest in Piata Victoriei, sustinand ca se pregateste demiterea lui Arafat.

„Am iesit aici pentru domnul Beuran si pentru domnul Arafat”, striga Codruta Cerva. „Din sursele pe care le avem, saptamana viitoare va fi executat si domnul Arafat, asa cum a patit doctorul Beuran”, a mai sustinut Cerva atunci. Un alt organizator al protestului pro-Arafat de atunci a fost Gelu Visan, alt invitat de seama al RTV.