Premierul Citu, prima reactie dupa incendiul de la „Matei Bals”: „De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida”

24

Premierul Florin Citu afirma, intr-o prima reactie legata de incendiul de la „Matei Bals”, ca „de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida”. „Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile”, a subliniat Citu.

„In aceasta dimineata o tragedie a lovit Bucurestiul. Din pacate, cu victime. In primul rand transmit sincere condoleante familiilor indoliate.

Loading...

Din primul moment am activat Planul Rosu si impreuna cu Ministerul de Interne si prefectul municipiului Bucuresti am luat toate masurile ca situatia sa fie stabilizata rapid.

In acelasi timp au fost identifcate locuri in alte spitale din Bucuresti unde au fost transferati imediat mai multi pacienti. M-am asigurat ca transferul s-a facut in conditii sigure.

Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida. Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile”, a scris Citu pe Facebook.

Corpul de control al prim-ministrului a inceput verificari la Institutul „Matei Bals” in urma incendiului de vineri dimineata izbucnit la unitatea medicala, in urma caruia 4 pacienti au decedat.

La Institutul ”Matei Bals” s-au deplasat vineri dimineata seful DSU, Raed Arafat, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat in MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.