Oreste Teodorescu, mesaj din Parlamentul European despre revolutionarii romani: „Sa nu uitam nicicand, jertfa lor pentru libertate si democratie! Au trecut 30 de ani de atunci, iar Romania inca nu a scapat de Ciuma Rosie!”

4

Jurnalistul Oreste Teodorescu a participat marti la o dezbatere emotionanta cu asociatiile de revolutionari romani in Parlamentul European.

Loading...

„Emotionanta dezbatere cu asociatiile de revolutionari romani in Parlamentul European! Cu noi a fost si tricolorul insangerat, strans la piept de un tanar, ucis la Timisoara, pe treptele Catedralei, in ziua de 17 Decembrie 1989!

Sa nu uitam nicicand, jertfa lor pentru libertate si democratie! Au trecut 30 de ani de atunci, iar Romania inca nu a scapat de Ciuma Rosie! Dreptate, ochii plansi vor sa te vada!!! Felicitari Rares Bogdan si parlamentarilor crestini democrati din Parlamentul European pentru initiativa invitarii celor care au facut istorie cu sangele lor! Dumnezeu sa ne ierte pe toti, pentru ca inca nu ne ridicam la inaltimea asteptarilor lor!!!”, a scris Oreste.