Marian Godina a rabufnit la adresa sistemului obedient din politie! Politistul care l-a filmat pe consilierul parlamentar Lucian Radulescu este anchetat de sefi!

36

Marian Godina anunta ca politstul care l-a filmat pe pesedistul Lucian Radulescu este in acest moment anchetat de superiorii de la IPJ Prahova. Ei fac „verificari” privind modul in care filmarea a ajuns in spatiul public.

Loading...

Politistul este tratat cu duritate de sefii sai, spune cu naduf Godina. Acesta mai spune ca Lucian Radulescu era foarte bine primit de comandantii de la IPJ Prahova. „Am auzit ca atunci cand venea pe la inspectorat sa dea declaratii intr-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau sefii de pe acolo cu ‘Lucica’. Mai ca nu-mi vine sa cred asa ceva!! Oare d-aia isi permitea sa arunce cu legitimatia? O fi adevarat oare? Faceti niste verificari?”, scrie Godina pe Facebook.

Postarea integrala a lui Godina:

„Agitatie pe la IPJ Prahova. Biroul Control Intern face verificari pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri in spatiul online.

Un ofiter de acolo, probabil mai zelos el asa de fel, il audiaza pe colegul politistului care a filmat ieri si, vazandu-l agent cu o singura tresa, il ia tare si ii spune ca poate vrea sa fie audiat cu ‘intrebare si raspuns’.

Domnule ofiter, nu stiu daca ati avut vreodata ocazia sa audiati un infractor. Dar daca ati avea, sunt sigur ca aluia nu ati avea curaj sa-i vorbiti pe asemenea ton. Probabil ca v-ar trimite sa-i aduceti apa si mancare.

Dar e mai usor sa audiati politisti, asa-i? Ei sunt cuminti si politicosi, iar daca mai sunt si la inceput de cariera, aveti si mai mult curaj.

Tare as vrea sa ma audiati si pe mine, asa pe model ‘intrebare si raspuns’. Sa vedeti ce raspunsuri incuietoare v-as da. Sunt tare curios cum v-ati permite sa-mi vorbiti.

Va intereseaza cum a ajuns filmarea aia in spatiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumparat de el, pentru a se proteja de tot felul de situatii. Ieri se temea de influenta acelui om, de aceea a vrut ca filmarea sa fie mediatizata.

Eu am luat filmarea si am postat-o. Sa va explic si ce butoane am apasat, domnule ‘anchetator’ si ‘investigator de cazuri complexe’? Vreti sa ma audiati si pe mine sa va explic mai frumos? O sa stau cu manutele la spate, o sa astept intrebarea si am sa va dau raspunsul. Dar sa nu ma luati tare, sa nu ma pierd.

Aaa…si sa nu uit.

Am auzit ca atunci cand venea pe la inspectorat sa dea declaratii intr-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau sefii de pe acolo cu ‘Lucica’. Mai ca nu-mi vine sa cred asa ceva!! Oare d-aia isi permitea sa arunce cu legitimatia? O fi adevarat oare? Faceti niste verificari?”, a scris Godina pe Facebook.