Andrei Caramitru, amendat de CNCD pentru ca a jignit alegatorii PSD: „Prosti de bubuie. Voteaza hoti si ticalosi sa le fie primari”

220

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a decis sa il amendeze pe Andrei Caramitru cu 3000 de lei pentru „afirmatii discriminatorii” la adresa alegatorilor PSD.

Decizia CNCD a fost luata in unanimitate. CNCD s-a autosesizat dupa ce Caramitru a scris despre alegatorii PSD ca sunt „prosti de bubuie”, „lenesi” si ca „voteaza hoti si ticalosi sa le fie primari”.

Loading...

„Cine Voteaza PSD? Cine Voteaza in celelalte tari cu dementi populisti ? Cei care sunt esuati. Pierduti undeva intr-un sat, fara bani, fara prieteni, fara educatie, fara job bun. Pensionari care urasc pe tineri si ‘schimbarile’ din jur – atat de plini de ura ca pana si familia lor fuge de ei.

Si voteaza isteric ca sa pedepseasca oculta, elita condusa de Soros si Bill Gheitz, sa pedepseasca ‘sexo-marxistii’ de prin orase care lucreaza in IT, sa pedepseasca intelectualii. Sa pedepseasca adica pe toti cei care nu sunt la fel de esuati ca ei. Pentru ca sunt convinsi ca de fapt e o mare conspiratie – oculta ii vrea saraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu inteleg ei – sunt saraci si vai de mama lor pentru ca:

(1) sunt prosti de bubuie si nu stiu sa faca nimic

(2) Voteaza hoti si ticalosi sa le fie primari. De prosti ce sunt. Si atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie si nu sunt job-uri

(2) sunt lenesi. Daca ar vrea – ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine platite. In orasele mari sau in strainatate. Ar putea sa invete o noua meserie. Dar nu si nu – ca e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeti la munca ! De asta ii respect eu pe cei care merg la cules capsuni sau sparanghel in strainatate – aia muncesc cinstit – dar nu pe alcoolistii de la birtul satului care injura si se plang si Voteaza PSD.

Lenesi si prosti. Dar multi. De asta trebuie sa iesim toti la vot de fiecare data ca altfel ajungem rau de tot”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook in toamna anului trecut, conform Aktual24.