Marian Godina a izbucnit la adresa senatoarei Sosoaca: „De grohait poate orice porc. Nu are simtul ridicolului”

159

Politistul brasovean Marian Godina descrie scurt si la obiect comportamentul Dianei Sosoaca, senatoarea care duminica noapre a provocat un nou scandal in curtea unui spital, de data aceasta la Institutul „Marius Nasta”. „Sa vii cu solutii e mai greu, de grohait poate orice porc”, subliniaza Godina.

„La o stire despre o persoana care e prezenta oriunde e rost de facut scandal, care zbiara si ameninta cu plangeri penale pe oricine, cere sa i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate si orice alti superiori, caci dumneaei, in calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezita sa si-o decline racnind, nu sta la discutii cu orice ‘muritor de rand’, ci doar cu persoane de rang inalt, te astepti sa nu citesti comentarii care sa-i fie favorabile. Dar nu e chiar asa, caci cu cat zbiara mai tare, cu atat, in mintea unora, deloc putini, ‘are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume’, ‘e singura care lupta’, ‘e o adevarata patrioata’ etc.

Loading...

I-as intreba si eu pe cei care vorbesc cu atat de multa admiratie despre aceasta persoana: E vreunul dintre voi atat de limitat incat nu ar putea sa zbiere, sa ceara demisii, sa ameninte, sa faca circ din orice, sa se certe cu paznicii etc? Singurul lucru de care ai nevoie sa poti face asta nu e curajul, ci lipsa simtului ridicolului. Sa vii cu solutii e mai greu, de grohait poate orice porc”, a concluzionat Godina.

Senatoarea Diana Sosoaca a facut din nou scandal, cu televiziunile dupa ea, si duminica noapte, la Spitalul „Marius Nasta”, unde a avut loc un incident minor. Sosoaca a zbierat in fata ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, apoi a atacat-o pe directoarea spitalului, doctorita Beatrice Mahler, arata Aktual24.

Sosoaca a incercat sa intre in curtea spitalului, urmarindu-l pe Vlad Voiculescu, insa nu a fost lasata de oamenii de paza. Indignata, Sosoaca i-a amenintat cu dosare penale: „Ia mana de pe mine. Iti dai seama ca ce faci e abuz in serviciu? Da-te la o parte!”. Senatoarea nu purta masca, incercand sa intre in spital astfel.

„Domnul ministru cum a putut sa treaca? Cum iti permiti sa stai in fata mea. Da-te la o parte! Iti dau cuvantul meu de onoare ca vei pati ceea ce trebuie sa pateasca un om care se opune unui demnitar. Ce ati ajuns voi bodyguarzii? Sa omorati oameni pe strazi? Este lipsa de educatie juridica, lipsa de respect fata de un demnitar. Este un ordin dat de mai marii Romaniei impotriva unui demnitar”, a mai spus senatoarea.

La aparitia doctoritei Beatrice Mahler, care incerca sa aplaneze scandalul, Sosoaca a continuat sa zbiere, amenintand-o si pe aceasta.

Diana Sosoaca: Cum isi permit bodyguarzii dumneavoastra sa bruscheze un demnitar?

Beatrice Mahler: Nu aveau voie sa va bruscheze!

Diana Sosoaca: Este filmat tot! Au spus ca au primit ordin!

Beatrice Mahler: Nu au primit ordin!

Diana Sosoaca: Atunci va rog sa luati atitudinea necesara fata de ei!

Beatrice Mahler: O sa iau!

Diana Sosoaca: Unde este domnul ministru?

Beatrice Mahler: Nu stiu!

Diana Sosoaca: Pai trebuie sa stiti, ca sunteti director, nu?

Beatrice Mahler: Sunt directorul Institutului Marius Nasta! Era cu dumneavoastra!

Diana Sosoaca: Nu era cu mine, era cu bodyguarzii dumneavoastra pe care i-ati pus impotriva unui demnitar!

Beatrice Mahler: Nu i-am pus impotriva dumneavoastra!

Diana Sosoaca: Va dati seama ce se va intampla, nu?

Beatrice Mahler: Doamna Sosoaca….

Diana Sosoaca: Eu sunt doamna senator Sosoaca, in caz ca dumneavoastra sunteti doamna director, ca asa v-ati pronuntat!