Un fan al senatoarei Sosoaca a lansat amenintari cu moartea la adresa lui Arafat: „Vin cu toporul la Bucuresti, eu o vreau pe doamna Sosoaca in Guvern”

440

Un timisoarean a lansat amenintari cu moartea la adresa sefului DSU, Raed Arafat, pe care l-a facut responsabil de masurile anti-Covid. Timisoareanul s-a declarat un admirator al senatoarei Diana Sosoaca. Daniel Gaspar din Timisoara a realizat un live pe Facebook in care a prezentat mai multe unelte destinate sa il tortureze si sa il omoare pe Raed Arafat, arata Aktual24.

„Domnu’ Arafat. Astazi ti-am pregatit ceva frumos. Vreau sa va arat ce am pregatit pentru domnu’ Arafat. Eu iti dau, daca nu iti dai demisia de buna voie! Uite ce iti dau eu, am aici un topor, ca pistol nu am, ca nu vrea sa-mi dea lumea. Daca trebuie, o sa folosesc toporul pentru poporul roman”, a spus Gaspar prezentand mai multe unelte aflate in portbagajul masinii.

Loading...

El a mai prezentat un ciocan, cu care sa ii dea lui Arafat peste maini, o ranga, cu care sa ii dea peste glezne „daca nu termina cu prostiile” si o lopata pentru „groapa pe care ai sapat-o pentru Romania, sa te ingrop in ea”.

„Si daca merg singur la razboi, ma duce la Bucuresti cu toporul in mana si imi fac legea singur”, a mai spus Gaspar.

„Arafat, vin dupa tine. Da-ti demisia cat mai ai timp, sa intri intr-o puscarie si sa nu mori. Iti fac o promisiune. Ai de ales. Varianta A. Iti dai demisia si lasi poporul roman sa traiasca in pace si e valabil si pentru aia din guvernare. Eu o vreau pe doamna Sosoaca in Guvern pentru ca e un om corect si a tipat pentru Romania. (…) Daca nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, asa de buna voie, o sa fii luat cu forta si o sa mestecam din tine, crede-ma. Mestecam fiecare parte din tine pana nu mai ramane nimic”, a mai spus individul.

Miercuri seara, Diana Sosoaca a organizat un nou proteste, cu cateva zeci de simpatizanti, in care le-a cerut romanilor sa iasa in strada impotriva „criminalilor”.

„Este macel la sectiile anti-Covid! Au omorat oameni in spitale! Cred ca vom intra peste ei la ATI! Vom intra peste medici la Terapie Intensiva si ne vom salva rudele, colegii, prietenii! Ii vom recupera si nu-i vom mai lasa sa fie omorati in spitale!”, a strigat Sosoaca.

„Romanii sa nu mai respecte masurile impuse de Guvern! Studentii sa mearga la cursuri, nu online! Elevii sa arunce botnita!”, a mai spus Sosoaca. „Heil Fritz! Da, chiar asa, Heil Fritz, pentru ca primarul Timisoarei a luat masuri naziste impotriva populatiei”, a mai zbierat Sosoaca. Interventia lui Sosoaca a fost transmisa in direct de Romania TV, Andreea Cretulescu spunand din studio ca protestul este „justificat”.