Beatrice Mahler, dupa alarma de incendiu de la „Marius Nasta”: Singurul pompier angajat al spitalului este in concediu de sase luni

34

„Din cei sapte pacienti transferati in sectie, doua sunt femei, restul sunt barbati. Dupa evaluare, patru din pacientii prezenti in unitatea mobila au ramas in sectia de terapie intensiva. Cei care sunt in sectie au tot ventilatie non invanziva dar intermitenta”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta.

„Pana in acest moment nu au venit echipele ISU, echipamentele apartin ISU. Sunt controalele normale de informare ale directiilor de sanatate publica, ce e bine e ca nici pacientii si nici personalul nu a fost in pericol, chiar daca momentul a fost dificil. Emotia si frica au fost mari”, a spus Mahler. „Pacientii din unitatea mobila sunt supravegheati de personalul din unitatea mobila, e un pacient critic, care are multiple alte comobordiditati”, a completat Mahler.

Loading...

Beatrice Mahler a mai spus ca singurul pompier angajat nu a mai venit la serviciu de sase luni, dupa ce a legat concediile medicale cu cele de odihna. Aceasta a adaugat ca pacientii au fost admisi in terapia intensiva mobila vineri, scrie ziare.com.

„Detalii despre ce s-a intamplat cu exactitate o sa fie primite in urma controlului. Avem de mai bine de sase luni un pompier angajat la Institutul Marius Nasta”, a precizat Mahler.

„Unitatea mobila nu a avut defectiuni tehnice decat la lifturi”, a precizat Mahler.

Pacientii au intre 51 si 62 de ani.