Jandarmeria loveste din nou! Barbatul din Vatra Dornei care a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost imobilizat de jandarmi si i s-a dat cu gaz lacrimogen in fata, a murit!

30

Barbatul de 50 de ani din Vatra Dornei, reclamat ca ar fi atins indecent o fetita in timpul unui spectacol si care a ajuns vineri seara in stare grava la spital dupa ce jandarmii l-au imobilizat si i-au pulverizat spray lacrimogen in fata, a murit.

Loading...

Potrivit unor surse locale, barbatul din Vatra Dornei a murit sambata dimineata la spital. Parchetul Militar Iasi a preluat cazul si efectueaza o ancheta. ”S-a declarat decesul sambata in jurul orei 11.00. Dosarul este instrumentat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Militar Iasi”, a declarat insp. Corina Dumitras, purtator de cuvant al IPJ Suceava.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Mircea Macovei, a declarat ca barbatul fusese adus la spital in stop cardiorespirator, resuscitat si ventilat mecanic.

„A fost internat pentru supraveghere. in cursul dimineţii, din cauza fenomenelor simptomatologice digestive, s-a intervenit chirurgical si s-a gasit un infrarct enteromezenteric masiv. S-a intervenit chirurgical, insa la ora 11.00 s-a declarat decesul”, a spus Mircea Macovei.

Jandarmeria Suceava a reactionat dupa decesul barbatului imobilizat cu spray lacrimogen la Vatra Dornei, sustinand ca acesta devenise agresiv, iar jandarmii au fost nevoiti „sa foloseasca materialele de interventie din dotare”.

Un barbat de 50 de ani din Vatra Dornei a ajuns in stare grava la spital, in coma profunda, vineri seara, dupa ce a jandarmii chemati sa intervina de tatal unei fetite care l-a acuzat de comportament indecent l-au tinut minute bune la pamant si i-au pulverizat in fata spray lacrimogen de la doar cativa centimetri distanta. Medicii de la Spitalul din Vatra Dornei suspecteaza ca barbatul a suferit un infarct si au cerut sa fie transferat cu un echipaj al Ambulantei la Spitalul din Suceava. Incidentul in urma caruia barbatul si-a pierdut cunostinta s-a petrecut vineri seara in Vatra Dornei, in timpul unui spectacol de muzica populara. Tatal unei fete de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, reclamandu-l pe barbatul de 50 de ani ca a atins-o, indecent, pe fetita.

„Echipajul de jandarmerie s-a deplasat in zona indicata, a identificat persoana in cauza si i-a solicitat acesteia sa se deplaseze in afara zonei de spectacol, in vederea stabilirii identitatii. Barbatul, in varsta de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant si agresiv, jandarmii fiind nevoiti sa foloseasca materialele de interventie din dotare. La scurt timp, barbatul si-a pierdut cunostinta, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Barbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate” se arata intr-un comunicat transmis presei de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

in acest caz, Inspectoratul de Politie Suceava a deschis o ancheta, verificari fiind efectuate si de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.