Simona Halep si-a prezentat, pe strazile din Constanta, trofeul castigat la Wimbledon!

5

Simona Halep si-a prezentat, sambata, la Constanta, trofeul de la Wimbledon, la bordul unui autobuz etajat, dupa care in Piata Ovidiu va avea loc un spectacol in cinstea fostului numar 1 mondial, in cadrul caruia jucatoarea de tenis va avea parte de mai multe surprize.

Loading...

Mii de persoane o urmaresc strazile din Constanta pe Simona Halep, aflata intr-un atuobuz etajat, in care se afla mai multi copii. Fanii ii scandeaza numele de-a lungul traseului. Autobuzul etajat va circula pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piata Ovidiu.

De asemenea, Simona Halep si-a prezentat trofeul castigat la Wimbledon, la Constanta, in Piata Ovidiu, in fata a mii de oameni. La ceremonia din Piata Ovidiu, tanara Mara Berechet a cantat imnul Romaniei, alaturi de toti oamenii din piata, in onoarea Simonei Halep.

Simona Halep a multumit oamenilor din Constanta, antrenorilor si familiei, subliniind ca are un invitat special la ceremonie, pe nepotica ei.

„Sunt foarte emotionata ca au venit atatia oameni sa vada acest trofeu. Drumul nu a fost usor. Toti copiii sa creada in ei, sa creada ca nimic nu este imposibil, va multumesc ca sunteti alaturi de mine”, a spus Halep, care si-a luat in brate nepotica de trei ani, Tania.

In Piata Ovidiu a avut loc un concert sustinut de stefan stiuca & The Mob, iar la sosirea Simonei un elicopter a survolat piata si a aruncat petale de trandafiri.

Miercuri, Simona Halep si-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala din Bucuresti. Pe data de 13 iulie, Simona Halep a castigat turneul de tenis de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.