Gafa colosala a Gabrielei Firea! Primaria Capitalei vrea sa-i dea titlul de cetatean de onoare lui Cornel Dinu, „antrenor principal la Steaua”

6

Consiliul General al Capitalei are pe ordinea de zi a sedintei de joi un proiect de hotarare pentru acordarea titlului de cetatean de onoare lui Cornel Dinu, o legenda a clubului Dinamo, caracterizat insa in referatul de aprobare drept fost jucator roman,„antrenor principal la Steaua Bucuresti”.

Loading...

„Corneliu Constantin Dinu (n 2 august 1948, Targoviste), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucator si antrenor de fotbal roman. A fost antrenor principal la Steaua Bucuresti, apoi a mai antrenat CS Targoviste, ASA Targu Mures, Otelul Galati U Cluj si FC Olt si a fost selectioner a echipei nationale de fotbal al Romaniei in campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a si fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a”, se arata in raportul de aprobare semnat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Ulterior, in raportul de specialitate, cei din Primarie precizeaza ca Dinu a „debutat la echipa din orasul national, Metalul Targoviste. La seniori a jucat numai pentru Dinamo Bucuresti, avand 454 de meciuri in Liga I si 53 de goluri marcate. A fost multi ani capitanul echipei nationale, pentru care a jucat de 75 de ori si a marcat 7 goluri. A fost titular in echipa Romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal 1970”.