Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: PSD incearca tot felul de manevre si le cer romanilor maxima vigilenta!

9

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, la sediul PNL, ca ”PSD incearca deja tot felul de manevre” imediat dupa primul tur de scrutin si le-a cerut romanilor ”maxima vigilenta” si sa mearga la vot. Iohannis anunta, referitor la cererea PSD privind o dezbatere cu Viorica Dancila, ca se va concentra pe intalnirile cu alegatorii.

Loading...

”Deja PSD-ul incearca tot felul de manevre si vreau sa cer romanilor maxima vigilenta cand este vorba de PSD. Maxima vigilenta nu inseamna sa ne temem, dar inseamna sa fim foarte atenti si sa merge a vot. Ar fi foarte, foarte pacat sa repetam greseala din 2016 cand, prin absenteismul romanilor la alegerile parlamentare, a fost adus la putere PSD-ul si iata ca am avut nevoie de aproape trei ani pana i-am inlaturat de la butoanele puterii dupa ce PSD-ul a aratat ca una a promis si alta a vrut sa faca de fapt. PSD-ul a vrut sa-si subjuge intreg statul roman”, a declarat Klaus Iohannis, luni, la sosirea la sediul PNL.

Intrebat daca este multumit, preseditele a spus ca ”rezultatul este unul conform asteptarii” si ca este ”foarte multumit”.

Klaus Iohannis anunta, de asemenea, ca va continua campania si ca crede ca va mai atrage tineri de partea sa.

In ceea ce priveste o dezbatere fata in fata cu contracandidatul sau, Viorica Dancila, Klaus Iohannis spune ca-si va concentra campania pe intalnirile cu alegatorii.

”incearca PSD-ul sa atraga atentia prin tot felul de manevre. Pot sa va spun de pe acuma – urmeaza, sigur, sa discut si cu colegii si cu colegele in sedinta de campanie – eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii in campania pentru turul doi” a rasuns Klaus Iohannis”, a mai spus Iohannis.