Firea este concurata la Primaria Capitalei de fosti colegi. Fostul PSD-ist Ilan Laufer anunta ca va candida la Primaria Capitalei: „M-am saturat de clasa politica actuala”

Presedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a anuntat, luni, ca va candida la Primaria Generala a Capitalei. Ilan Laufer, fost membru PSD, va rupe astfel din electoratul Gabrielei Firea, scrie Aktual24.

„Va astept alaturi de mine la Capitala, sa facem curatenie generala. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala. Vreau sa va ofer o alternativa reala, tanara, civilizata si cu viziune antreprenoriala care vrea si este pregatita sa schimbe transparent, impreuna cu voi, realitatea si clasa politica actuala. Pana la varsta de 37 de ani, pe care o voi implini in curand, am realizat mai multe proiecte si am creat mai multe locuri de munca decat toti contracandidatii mei la un loc, in administratia publica, dar si in mediul privat”, a scris Laufer, pe Facebook.

Loading...

El a adaugat ca, in perioada in care a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, a creat si implementat „cel mai important si de succes proiect din istoria antreprenoriatului romanesc” – „Start-Up Nation”.

„Atat Romania, cat si Bucurestiul au nevoie de patrioti, de oameni care isi iubesc cu adevarat tara si sunt dispusi sa lupte pentru ea neconditionat. In curand voi anunta viziunea mea pentru Bucuresti si lista completa de candidati PSL pentru toate cele sase sectoare”, a transmis Ilan Laufer.

Transparenta face diferenta