Andreea Esca da cartile pe fata si anunta ca toata familia a avut coronavirus: „Sotul meu a ajuns la ATI, i-au cedat plamanii. Nu inteleg, el nu fumeaza, face sport”

27

Andreea Esca a confirmat, luni seara, la Pro TV ca a fost infectata cu coronavirus. Ea a mentionat ca sotul ei a fost in stare grava.

”Gateam cartofi cu usturoi si mi-am dat seama ca nu simt nimic. Apoi am mirosit niste parfumuri si nu simteam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Asa ca am facut testul din nou si a iesit pozitiv”, a spus Esca.

Loading...

”Pentru sotul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumeaza, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensiva. Nu intelegeam cum a cedat organismul unui om atat de puternic, care face toate sporturile extreme.

Plamanii lui au fost atat de afectati intr-un timp atat de scurt si a ajuns la Terapie Intensiva foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a adaugat prezentatoarea, conform Aktual24.

Esca a adaugat ca sotul ei a slabit 8 kg in doar cateva zile.

”Este incredibil cat de repede te poti deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care stim atat de putine lucruri”, a sublimiat Esca.