CTP a rabufnit la adresa echipei de expirati a Gabrielei Firea: „Vrea sa obtina voturile imbecililor din Bucuresti”

Cristian Tudor Popescu are o reactie savuroasa fata de echipa de expirati pe care Gabriela Firea o propune din partea PSD pentru Consiliul General al Capitalei. „Ea vizeaza pe imbecili cu echipa asta de ‘Balul vampirilor’”, a declarat CTP, miercuri dimineata.

„Doamna Firea foloseste o metoda care se poate devodi eficienta, dansa vrea sa obtina voturile imbecililor din Bucuresti, exista si astfel de persoane in capitala Romaniei. Caragiale are o povestire SF despre Bucuresti in anul 3.000 si ceva, in care numeste Bucurestiul Tampitopole. Ea vizeaza pe imbecili cu echipa asta de ‘Balul vampirilor’, oameni expirati, unii cu crunte probleme penale, ajunsi la o varsta… daca insumam varstele lor obtinem 290 de ani. Aceste talente, aceste sperante sunt aruncate in lupta, aduse de darlogi in arena de catre doamna Firea.

Loading...

Mi se face pielea de gaina, mai rau decat pericolul este ridicolul. Cum sa nu ai organul asta pentru ridicol? Cum poti sa te expui in felul acesta penibilului? Ma refer la Petre Roman, Anghel Iordanescu, de la Mitica Dragomir nu am asteptari.

Ca sa il votezi pe Mitica Dragomir sau pe Anghel Iordanescu inseamna ca ai un discernamant foarte limitat”, a declarat CTP la Digi24.

Primarul general, Gabriela Firea, a depus, luni dupa-amiaza, lista de candidati PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pe aceasta aflandu-se, intre altii, fostul premier Petre Roman, actrita Monica Davidescu, Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu.

”Am depus acum lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti”, a anuntat, luni dupa-amiaza, Gabriela Firea, ea spunand ca printre propunerile PSD de pe aceasta lista se afla ”oameni pe care bucurestenii i-au apreciat pentru ceea ce au facut in intreaga lor cariera, in intreaga lor viata”.

Primul pe lista este Petre Roman.

„Am depus acum lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. (…) Venim cu o lista de profesionisti in domeniile lor, oameni care iubesc Capitala si le pasa de soarta bucurestenilor. Domnul Petre Roman, prim-ministru in perioada 1990-1991, este langa mine si deschide alaturi de mine lista de consilieri generali. De asemenea, veti observa pe aceste propuneri ale noastre: sportivi, campioni”, a spus primarul general.

Pe lista se mai afla actrita Monica Davidescu, ”oamenii de sport si fair-play” Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu.

Cati ani au cei adusi de Firea: Petre Roman – 74 ani, Dumitru Dragomir – 74 ani, Cornel Dinu – 72 ani, Anghel Iordanescu – 70 de ani.

Transparenta face diferenta