Este oficial! Rezultatul final al oaselor din butoiul din „casa ororilor” arata ca victima este Alexandra Macesanu

14

DIICOT anunta ca raportul final al INML, transmis luni procurorilor, arata ca dintii si oasele identificate in butoiul din casa lui Gheorghe Dinca contin ADN-ul Alexandrei Macesanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Loading...

„In cursul acestei zile, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul de expertiza medico-legala prin examen ADN – expertiza genetica judiciara – in ceea ce priveste pe victima minora M.A.M. Din concluziile raportului de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, gasite cu ocazia cercetarii la fata locului in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, a condus la evidentierea unui profil ADN unic, apartinand unei persoane de sex feminin”, transmite DIICOT, printr-un comunicat de presa.

Potrivit procurorilor, din raportul de expertiza medico – legala rezulta faptul ca persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice a probelor biologice de os este Alexandra Macesanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Intre timp, este asteptat si raportul privind oasele identificate in padure, despre care Gheorghe Dinca a spus ca sunt ale Luizei. Initial, INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, insa procurorii au cerut refacerea analizelor.