Cristi Barbu, despre presupusul conflict intre Orban si Rares Bogdan: „Toate aceste informatii vehiculate „pe surse” sunt minciuni”

17

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, demonteaza zvonurile privind presupusele tensiuni intre Rares Bogdan si Ludovic Orban. Secretarul general adjunct al liberalilor a negat vehement informatiile vehiculate „pe surse” de mai multe agentii de presa, sustinand ca intre Ludovic Orban, conducerea PNL si Rares Bogdan nu exista vreun motiv de disputa, iar presedintele PNL si europarlamentarul se suna reciproc zilnic.

Loading...

„Toate aceste informatii vehiculate „pe surse” sunt minciuni. intre conducerea PNL, Ludovic Orban si Rares Bogdan nu exista tensiuni. Avem o relatie de prietenie. Presedintele partidului si Rares Bogdan se aud zilnic la telefon”, a declarat Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, in exclusivitate pentru PSnews.ro.

Presedintele PNL a declarat in urma cu cateva zile ca intre el si Rares Bogdan este o relatie de prietenie si o consultare permanenta, iar cei care „incearca sa bage batul prin gard” nu au dreptate.

„Eu comunic zilnic cu prietenul meu Rares Bogdan. Vreau sa dezmint orice speculatie. E o relatie de prietenie, de camaraderie, de consultare permanenta si nu cred ca cei care incearca sa bage batul in gard au dreptate”, a declarat Ludovic Orban.