Mario Jardel a jucat pe Dinamo in „Meciul Sperantei”! Cum s-a terminat partida dintre echipa lui Marius Niculae si cea a viceprimarului Dan Cristian Popescu

8

Fostul star brazilian Mario Jardel a jucat in ”Meciul Sperantei” alaturi de fostul sau coleg de la Sporting Lisabona, Marius Niculae, impotriva echipei lui Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Loading...

Fostul star brazilian, ajuns la 45 de ani, a inscris de doua ori pentru echipa sa, care a castigat, in cele din urma, cu scorul de 10-6. Din echipa Asociatiei Marius Niculae au facut parte: Prunea, Kirita, Mihali, Florea, Margaritescu, Zicu, Florentin Petre, Marius Niculae, Florin Cernat, Adrian Ilie, Ionut Badea, Daniel Iftodi, Mario Jardel, Dacian Varga, Ciprian Marica, Daniel Niculae si Ionel Danciulescu.

In echipa Fundatiei Dan Cristian Popescu a evoluat si fiul lui Mario Jardel (22 de ani), in prezent la Celtiga, in Spania. Acesta evolueaza pe postul de atacant. Bogdan Stelea, Dan Chilom, Cristi Pulhac, Gabi Raduta, Gafita, Vasile Maftei, Daniel Chirita, Tibi Balan, Liviu Ganea, Marian Aliuta, Catalin Oprisan, Florin Bratu, Nana Falemi, Ionel Ganea, Valentin Badoi si Florin Motroc au evoluat pentru echipa lui Popescu.

Lovitura de start din partida de ieri a fost data de Robert, un baietel de cinci ani, internat la spitalul Hospice din Bucuresti.

in cariera sa, Mario Jardel a evoluat pentru Vasco da Gama, FC Porto, Galatasaray, Sporting Lisabona, Bolton, Ancona, Newell, Goias, Beira-Mar, Anorthosis Famagusta, Newcastle Jets, Criciuma, Ferroviario, Cherno More si Rio Negro-AM.