Ce le recomanda pe consilierele lui Grindeanu, seful ANCOM: Experienta zero, dar una e este fosta miss Buzau, iar alta fiica lui Paul Stanescu, care a strans un sfert de milion de euro din darul de nunta!

114

Fostul premier Sorin Grindeanu, numit sef al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), a angajat in institutia pe care o conduce doua consiliere care au experienta zero, dar au meritul una de a fi fost miss Buzau, iar cealalta fiind fiica fostului vicepremier Paul Stanescu, baronul PSD de Olt, informeaza Libertatea.ro.

Loading...

Grindeanu este presedintele ANCOM din noiembrie 2017 si se bucura de sprijinul a sase consilieri, printre care se numara si cele doua tinere anterior mentionate: Catalina Mirita si Alina-Gabriela Modan, ambele fara nici o experienta, dar inrudite cu oameni puternici in stat.

Catalina Mirita, in varsta de 24 de ani, angajata la ANCOM in 2019, a lucrat anterior la Asociatia Romana a Apei. Pe cand avea doar 18 ani, in ianuarie 2014, Mirita aparea pe coperta revistei britanice British Mode, informeaza sursa citata.

Alina-Gabriela Modan este fiica puternicului lider PSD de Olt, fostul vicepremier Paul Stanescu. Pana sa devina consilier la ANCOM, fiica lui Stanescu a lucrat tot sub aripa tatalui sau, la Agromec Visina SA, companie asociata de presa cu influentul politician. La nunta, fiica fostului vicepremier a strans in jur de 220.000 euro.