Candidata lui Voiculescu la prezidentiale, ironizata de un fost europarlamentar: „Sarmana femeie e colega cu Grapini”

29

Fostul europarlamentar Cristian Preda a ironizat-o pe Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea Partidului Umanist, formatiunea lui Dan Voiculescu.

Loading...

„Una dintre candidatele la presedintie a declarat ca Rusia e membra NATO. Nu, nu-i vorba despre Dancila :). Sarmana femeie – pe nume Bruynseels – e colega cu Grapini in Partidul Puterii Umaniste si a fost secretar de stat in guvernul Tudose, ocupandu-se – tineti-va bine! – de relatiile cu SUA”, a scris Preda, pe pagina sa de Facebook.

La remarca unui internaut ca Bruynseels a fost si consiliera premierului Viorica Dancila, reprezentantul PLUS a precizat ironic: „Duelul lor pe teme de politica externa nu trebuie ratat!”

Acelasi cetatean a continuat: „Bruynseels presedinte si Dancila prim-ministru, va puteti imagina asa ceva?”

„Nu mi le pot imagina pe cele doua lucrand la Cotroceni si Palatul Victoria fara Grapini la Externe”, a replicat fostul deputat european.

„si a studiat si la Harvard! Un pic…”, a intervenit un alt internaut.

„Esti sigura ca e asa si ca nu e vorba despre unul din acele CV-uri mincinoase cu care se falesc atatia si atatia semidocti?”, a raspuns Preda.

Ramona Ioana Bruynseels a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi 24, ca Romania si Rusia sunt „impreuna parte a NATO”.

intrebata de moderator daca ne uitam si spre partenerii din Est sau ii ignoram total, Ramona Ioana Bruynseels a „identificat” drept partener Rusia…

„Nu ii ignoram total si nici nu avem cum. Suntem impreuna cu Rusia parte a NATO, trebuie sa ne continuam exercitiile bilaterale si si exercitiile din cadrul NATO pe partea militara, trebuie sa…”, a afirmat Bruynseels, aceasta in conditiile in care Rusia nu numai ca nu este in NATO ba, in plus, relatiile sunt si tensionate, pe tema scutului antiracheta, a anexarii Crimeii, a prezentei navelor NATO pe Marea Neagra.