Adevarul despre Marian Vanghelie si legaturile de milioane de euro cu Cristian Busoi! Ce nume grele cu epoleti i-au dat putere!

153

Marian Vanghelie, golemul plamadit de degetele butucanoase, cu liniuta neagra pe sub unghii a generalului cu Moscova in suflet, Dumitru Iliescu, a ramas ultimul mojic(an) al unui cumplit sistem securistic de influente, spagi, santaj si presiune nascut in zorii democratiei originale powered by FSN.

Loading...

Pe multi ii contrariaza longevitatea si mentinerea in libertate a acestui agramat tupeist si corupt pana in maduva oaselor, care controleaza si capitalizeaza prin firme de casa bugetele sectoarelor 1 si 5, insa putini dintre acestia cunosc faptul ca Vanghelie este trompeta stridenta prin care generalul “Mitica” Iliescu canta atunci cand voia sa transmita public vreun mesaj cu talc, degraba aducator de foloase necuvenite, scrie podul.

Ne mai amintim si acum amuzati de povestile fostului primar, garant al Ecaterinei Andronescu, furnizorul de ceasuri luxoase al domnului Geoana, producatorul de voturi la europarlamentare pentru Elena Basescu, veriga de legaturaaa gruparii Udrea-Cocos-Gheorghe Stelian (devalizatorul ANRP) cu primarii PSD controlati si bugetele lor nesecurizate, istorioare legate de plimbarile lui prin Cismigiu si a plicurilor cu informatii clasificate pe care i le lasa “Mos Craciun pe o bancuta“. Ei bine, noi stim ca Mosul nu venea din Laponia, ci din tenebrele laboratoarelor secrete populate cu rezervisti ai tuturor serviciilor secrete, reprezentati de generalul SPP Dumitru Iliescu.

Instructajul primit de Vanghelie, acest absolvent de liceu cu notele falsificate in catalog l-au prefacut din prostul clasei in abilul si extrem de bogatul santajist capabil sa faca jocuri cu miza mare si astazi, cand nu mai ocupa nici o functie publica.

Puterea lui Vanghelie vine dintr-o mostenire lasata de acelasi general, o adevarata arhiva cu inregistrari explozive ale caror protagonisti, oameni politici de top se pierdeau in orgii sexuale, unele chiar homosexuale, consum de droguri si alte spurcaciuni, practicate in case conspirative. Prin relatiile cu mass-media, mai ales cea controlata de prietenul sau bun, Cristian Burci, cine nu se supunea conditiilor impuse, era expus public, compromis si ejectat din sistem.

Vanghelie este si astazi depozitarul unor informatii atat de intime si confidentiale incat poate sa tina in sah cativa actori principali din institutiile statului roman. O adevarata retea formata de Mitica Iliescu in SPP, pe vremea cand era director, de fostul colonel Daniel Dragomir, dat afara din SRI, de Vasile Blaga pe cand era ministru de Interne, cu ofiteri de la DGPI si de Gheorghe Fulga de la SIE lucreaza si astazi pentru Vanghelie, care incaseaza prin firme fantoma sute de milioane de euro din bani publici, pe care ii redistribuie generos generalilor rezervisti.

Pana la eliminarea de la conducerea PNL Bucuresti a lui Cristian Busoi, interesele lui Vanghelie au fost conservate si promovate si de consilierii aflati opozitiei. Desele vacante in Dubai ale lui Vanghelie si Busoi, comisioanele de milioane de euro impartite de cei doi au condus la devalizarea bugetelor a doua primarii de sector, 1 si 5.

Acum, „epoca de aur” in care niste interlopi certati cu scoala si mai ales cu limba romana, faceau ce doreau fara sa-i stinghereasca nimeni se apropie de sfarsit. Vanghelie este cercetat in noua dosare penale, nu-i mai raspunde nimeni la telefon, iar protectorul Mitica Iliescu nu mai detine toate parghiile de presiune si control. Degeaba a incercat Burci sa-l duca pe “primarul care este” la negocieri cu Dancila, crezand ca ii uneste acelasi dispret pentru gramatica. Premierul Romaniei a avut sansa sa citeasca informarile serviciilor secrete si l-a ejaculat fara sa clipeasca.

Asemeni dinozaurilor, prea lacomi si infometati ca sa mai aiba timp sa fuga de extinctie, Vanghelie s-a insurubat atat de adanc in devalizarea banului public incat nu mai poate da inapoi. A promis prea multi bani stapanilor lui, incat acestia nu vor avea liniste pana nu le intra in seifuri sutele de milioane din contracte publice. 30 de ani, maurul si-a facut datoria, iar acum maurul poate sa moara, dar oare, la cat de abil l-a facut scoala vietii, Vanghelie se va duce singur la puscarie, sau ii va trage dupa el si pe seniorii sai?

Surse din DNA si DIICOT precizeaza ca de data aeasta, nu va mai ramane caramida pe caramida din Gruparea Iliescu-Vanghelie.

Sursa: Podul