Olguta Vasilescu, delir total! Alegerile au fost fraudate: „Softul a fost ilegal. Ilegal! Doamna premier, daca vrem ca data viitoare sa castigam alegerile va trebui sa nu mai folosim acest soft”

9

Vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, intr-o conferinta a PSD cu usile inchise, ca, „cu certitudine”, alegerile europarlamentare au fost fraudate. Ea i-a cerut lui Dancila sa elimine softul de monitorizare a prezentei la vot si de depistare a votului multiplu pentru a „castiga viitoarele alegeri”.

Loading...

Presa a fost data afara din sala de conferinta inainte de discursurile liderilor PSD. Vorbind apasat si scarsnind din dinti, Olguta Vasilescu a afirmat ca „pot sa va spun cu certitudine ca alegerile au fost fraude”.

„Eu vreau sa va spun o certitudine, stimati colegi. Nu acesta a fost scorul acestor alegeri, cel real. Si, Marius (Pieleanu, prezent in sala), sondajele tale au fost bune, pentru ca scorul partidului era cu 3 in fata. Conduc comisia de ancheta a Parlamentului Romaniei pentru a se verifica ce s-a intamplat la aceste alegeri europarlamentare si daca au fost fraude. Pot sa va spun cu certitudine ca au fost fraude. Pot sa va spun cu certitudine ca s-a votat multiplu. Pot sa va spun cu certitudine ca softul a fost ilegal. Ilegal!

(…) Doamna prim-ministru, daca vrem ca data viitoare sa castigam alegerile va trebui sa nu mai folosim acest soft. Va trebui ca STS-ul sa nu mai aiba atributii in organizarea alegerilor (aplauze puternice)”, a declarat Olguta Vasilescu, cu un rictus nervos.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, si presedintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat marti la Conferinta PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifunctional Craiova.