Lider PNL, replica pentru un coleg de partid: „Sunt de acord sa mai taiem de la bugetari, dar e obligatoriu sa incepem cu noi!”

6

Deputatul PNL, Adriana Saftoiu, e de acord cu colegul sau de partid, senatorul Florin Citu, in ce priveste „taierea de la bugetari”, insa este obligatoriu sa se inceapa in Parlament.

Loading...

„Draga Florin,

Sunt de acord cu tine sa mai taiem de la bugetari. Dar moralmente e obligatoriu sa incepem cu noi, ca sa fie un demers credibil si sa functioneze. De la faptul ca majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor nu lucreaza mai mult de trei zile pe saptamana, pretextand ca in restul timpului sunt „in teritoriu”.

Sa fim seriosi. Primii care stiu ca nu fac nimic in teritoriu sunt chiar electorii. Apoi tot felul de calatorii in strainatate, fara alta finalitate decat placerea plimbarii, deconturi aberante.

Ar trebui, zic, sa incepem cu o lista de cheltuieli inutile ale bugetarilor parlamentari si abia apoi sa ne apucam de ceilalti bugetari, cu metoda, cu argumente, pe categorii. Ce spui?”, a scris Adriana Saftoiu pe contul ei de Facebook.