Utilizatorii retelelor sociale au rabufnit. Facebook, WhatsApp si Instagram nu afiseaza fotografiile. Reactia companiei

27

Cea mai retea sociala, Facebook, se confrunta de ore bune cu o eroare in privinta afisarii fotografiilor. Eroarea este semnalata in mai multe tari la nivel mondial. Numerosi utilizatori au apelat la platforma rivala, Twitter, pentru a se plange de problema intampinata care se pare ca ar consta in imposibilitatea de a incarca si vizualiza corect imagini si fisiere video.

Loading...

Hashtag-ul #instagramdown a inceput sa urce in lista de subiecte aflate in trend pe Twitter, iar Facebook a anuntat ca lucreaza la remedierea erorii.

Utilizatorii WhatsApp au raportat ca nu au putut expedia imagini si fisiere video, iar cei care folosesc Instagram s-au plans ca nu reusit sa acceseze imagini din flux.

„Suntem constienti ca unele persoane intampina probleme la incarcarea imaginilor, videoclipurilor si altor fisiere in aplicatiile noastre. Lucram sa readucem lucrurile la normal cat mai curand posibil”, a declarat o purtatoare de cuvant a Facebook.

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi lunar, iar Instagram are circa 1 miliard.

The Independent relateaza ca problema este semnalata in mai multe tari din Europa si America de Sud, dar si in Japonia. Astfel de probleme au fost semnalate si pe Instagram si WhatsApp, insa intr-un numar mai redus. Toate aceste trei aplicatii sunt detinute de Facebook.