Unul dintre cei mai mari fotbalisti romani va da numele unui parc din Sectorul 2 la initiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu!

31

Unul dintre cei mai mari fotbalisti romani, Ion Parcalab, va da, in curand, numele unui parc din Sectorul 2. La initiativa viceprimarului PNL, Dan Cristian Popescu, Parcul Amiral Murgescu va fi redenumit Parcul Ion Parcalab.

Loading...

Joi, in sedinta Consiliului Local Sector 2, consilierii au votat pentru omagierea marelul fotbalist, totodata cetatean al sectorului 2. Dorinta viceprimarului este ca toate personalitatile din Sectorul 2, indiferent de domeniul in care au activat sa fie recunoscute pentru contributia lor, iar copiii sa aiba un exemplu demn de urmat.

Legenda a clubului Dinamo, cu care a cucerit patru titluri de campion si doua cupe, Ion Parcalab s-a evidentiat prin viteza si tehnica prin care domina flancurile in atac, fiind supranumit de catre presa de specialitate a vremii: „Sageata Carpatilor”.

Astazi, la onorabila varsta de 77 de ani, Ion Parcalab ramane una dintre cele mai respectate glorii ale lui Dinamo si un personaj in continuare ancorat in dezvoltarea si promovarea sportului romanesc.