Un roman a fost asasinat in stil mafiot alaturi de iubita sa in plina zi in Costa Rica! Atacul a fost surprins de camerele video

16

Ionut George Otelac si fotomodelul costarican Raquel Maria Gamboa au fost executati, marti, in plina zi in orasul Alajuelita din Costa Rica. Potrivit presei costaricane, citate de Hotnews, romanul ar fi avut legaturi cu traficul international de droguri.

Loading...

Conform rapoartelor, doi motociclisti s-au oprit langa automobilul in care se aflau Otelac (38 de ani) si iubita sa Gamboa (25 de ani) si, pe neasteptate, cel putin unul dintre ei a deschis focul.

Suspectii nu au fost inca prinsi de politie.

Site-ul teletica.com a sustinut ca romanul a fost arestat in 2001 pentru trafic international de droguri, fara a clarifica daca acesta a fost trimis in spatele gratiilor pentru acest lucru. Otelac ar fi actionat pe ruta America de Sud – Europa, fiind arestat la acea vreme avand aproximativ 20 kg de cocaina asupra sa in timp ce se afla pe un aeroport.

Raquel Maria Gamboa era fotomodel si obisnuia sa pozeze in reviste de fitness, fiind foarte populara pe retelele de socializare.