Klaus Iohannis transmite condoleante familiei indoliate si condamna atacul terorist din Afganistan!

21

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de condoleante familiei reprezentantului misiunii diplomatice a Romaniei decedat in urma atacului terorist comis la Kabul, in Afganistan, si in care a fost ranit grav un alt cetatean roman.

Loading...

„Condamn cu fermitate atacul terorist las care, din pacate, a pus capat vietii unui cetatean roman si a ranit grav un alt cetatean roman din cadrul Ambasadei Romaniei la Kabul. Transmit condoleante familiei indoliate si urez insanatosire grabnica cetateanului roman ranit in acelasi atentat. Reiterez angajamentul nostru profund pentru combaterea terorismului la nivel international”, este mesajul transmis de presedintele Iohannis, potrivit unui comunicat de presa publicat de catre Administratia Prezidentiala.

Un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost grav ranit in urma atacului terorist care a avut loc in noaptea de luni spre marti, la Kabul, in Afganistan, a informat Ministerul Afacerilor Externe.

„in cursul noptii de 2 spre 3 septembrie, in cadrul campusului in care isi desfasoara activitatea Ambasada Romaniei la Kabul a avut loc un atac terorist indreptat impotriva cetatenilor straini. in urma atacului, un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit”, se precizeaza intr-un comunicat al MAE roman.