Tupeu nesimtit marca PSD! Un primar social democrat, injuraturi la adresa romanilor din Diaspora: „Niste gunoaie, paraziti! Ma iau cu orice gunoi plecat din tara de piept”

85

Primarul PSD al comunei Pestisani (Gorj), Cosmin Pigui, considera ca romanii care au fost nevoiti sa plece la munca in strainatate sunt „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziti” si „spalatori de bude”. Invectivele au fost adresate in public, pe Facebook, in cursul unui dialog cu un roman din Milano.

Loading...

Cosmin Pigui a lansat un val de invective la adresa romanilor din Diaspota dupa ce Alin Bogdan, membru al comunitatii romanilor din Milano, i-a reprosat modul in care guverneaza PSD.

„Hai sictir, alora care va dati cu parerea, dar nu traiti in Romania! Niste gunoaie, slugi occidentale, paraziti! Rusine! Ma iau cu orice gunoi plecat din tara de piept! Nu va e rusine?”, a transmis primarul PSD.

Si nu s-a oprit aici.

„M-am saturat de bovinele care-si dau cu parerea despre tara si locuiesc afara! Paraziti! Spalatori de bude in occident! Nu ma umiliti voi pe mine si nici pe alesii mei!”, a insistat primarul PSD.

Inainte de a deveni primar, Cosmin Pigui a fost director al publicatiei Gorj Exclusiv. In aceasta calitate, pe una dintre firmele sale, el a avut contracte pe bani publici. El a incasat in 2015, de la Complexul Energetic Oltenia, controlat de PSD, suma de 121.905 lei, informeaza Presa fara stapani.

Pe o alta firma, Cosmin Pigui a incasat bani de la stat pentru lucrari la stadioanele din comunele Scoarta si Pestisani (inainte de a fi primar) si ca sa puna termopane la liceul din Pestisani.

La lucrarile pentru stadion, afacerile au fost facute impreuna cu fostul senator Dian Popescu, condamnat impreuna cu fratele lui si cu primarul pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice. Cosmin Pigui l-a acuzat, la vremea respectiva, pe Dian Popescu (fost lider PNL, fost lider ALDE Gorj), ca l-a inselat in afaceri.