Strigator la cer! PSD interzice voluntarilor sa ii mai ajute pe copiii saraci din Sectorul 5! „Va rog share-uiti ca poate ajunge si la idiotii de la PSD sector 5”

23

Valeriu Nicolae, coordonator al mai multor proiecte dedicate romilor, anunta ca PSD Sector 5 i-a interzis sa mai faca voluntariat in beneficiul copiilor din aceasta zona a Bucurestiului. PSD se teme ca Nicolae va candida la alegerile pentru primaria sectorului. Primar al Sectorului 5 si presedinte al PSD Sector 5 este Daniel Florea.

Loading...

„M-a sunat acum cateva minute o prietena de la PNL cu care am lucrat in guvernul tehnocrat. Imi spune ca PSD sectorul 5 a decis sa ne interzica sa mai facem voluntariatul de la scoala 136 caci eu sunt o posibila amenintare pentru pozitia de primar din partea USR PLUS.

Mai direct, socialistii din cel mai sarac sector al Bucurestiului vor sa opreasca un grup de voluntari care au grija de undeva la peste 100 de copii si cateva zeci de familli care traiesc in saracie abjecta cu de toate de la imbracat, mancare la tratamente medicale urgente. Asta in ciuda faptului ca eu am scris de mi s-a acrit ca mi s-ar parea mai degraba un blestem decat orice altceva sa ma bag in asa ceva si ca nu mai am ganduri de politica.

Daca ar exista ceva care sa ma faca sa ma razgandesc la implicarea in politica si sa-mi @#$I% viata pentru cateva luni pentru a face campanie din usa in usa numai ca sa incerc sa fac tot posibilul sa nu castige PSD-ul la sectorul 5 exact asta ar trebui sa se intample. Va rog share-uiti ca poate ajunge si la idiotii de la PSD sector 5”, informeaza Valeriu Nicolae.

Valeriu Nicolae este un apropiat al lui Dacian Ciolos, insa a demisionat in urma cu cateva luni din PLUS.

Valeriu Nicolae a fost distins in aprilie 2018 cu „World’s Children’s Prize”, pentru „eforturile sale neobosite de a sprijini copiii extrem de vulnerabili din ghetoul Ferentari”. Premiul i-a fost inmanat de regina Suediei.