Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID: „Sunt mai in siguranta dupa acest vaccin”

78

Simona Halep s-a vaccinat impotriva coronavirusului, miercuri, la centrul de la Institutul Cantacuzino.

„Au fost emotii, dar am venit cu sufletul deschis si sunt foarte bine acum. Am facut vaccinul Pfizer. Consider ca e spre binele tuturor acest vaccin si de aceea am hotarat sa il fac. Sper ca tot mai multi oameni sa se vaccineze. Trebuie sa fac si rapelul, ma linisteste acest lucru, sunt mai in siguranta dupa acest vaccin. Dar o sa fiu in continuare extrem de precauta. Daca e singura cale sa scapam de pandemie, e bine sa faci vaccinul”, transmite Digi24.

Loading...

„In plan e sa joc Dubai. Sunt in recuperare acum si sper sa fiu prezenta acolo”, a mai spus sportiva, legat de planurile de viitor. „Se vorbeste din ce in ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper sa iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi”

Simona Halep este prima sportiva de top din Romania care primeste acest vaccin. Ea a fost infectata cu COVID-19 in toamna trecuta, avand o forma usoara a bolii. Dupa ce s-a vindecat a spus ca atunci cand va putea se va vaccina impotriva coronavirusului

„Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie”, a spus atunci Simona.