Rares Bogdan o pune la punct pe Dancila pe tema pactului pentru romani: „Vreti pact, doamna Dancila? Va dau eu pact: pactul pentru eliberarea Romaniei de hotii din PSD”

4

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a rabufnit si a reactionat virulent la adresa pactului propus de Dancila si PSD.

Loading...

„Vreti pact, doamna Dancila? Va dau eu pact: pactul pentru eliberarea Romaniei de hotii din PSD. Va dau si o veste, azi sunt generos: timpul nesimtitilor a expirat!! Fara tradatori, incompetenti, lenesi, agramati, prosti de bubuie in functiile de conducere! Fara licitatii aranjate! Fara dinamitarea Justitiei! Fara santajarea magistratilor! Fara terorizarea celor care au curaj sa vi se opuna! Fara gazarea si invinetirea celor care cer demisia Guvernului! Fara interlopi care platesc politicieni sa le protejeze averile! Fara pensii speciale pentru talharii care au impins Romania in groapa!

Fara complicitati care ucid oameni! Fara trogloditii care au vandut Romania bucata cu bucata si acum se pretind patrioti! Fara politicieni care au esuat si au demolat increderea cetatenilor in clasa politica! Fara mediocri care mituiesc populatia, o mint, ii vand iluzii! Fara nenorocitii care amagesc pensionarii! Fara dementii care au taiat padurile si ne condamna la desertificare! Fara grupurile de interese care scumpesc medicamentele! Fara baronii care-si fac regionale de drumuri sa le pice si lor ceva! Fara aparatul bugetar intesat de „nepoatele” politicienilor! Mai vreti? Mai am! Fara voi, mincinosilor! Fara bolsevicii care au alungat milioane de romani din tara! Vreau o tara normala! Va da mana sa semnati un asemenea pact? …Banuiam eu!”