Moise Guran: Aceste alegeri prezidentiale sunt despre desfiintarea PSD! Daca vin noua milioane de oameni la vot vom scapa de acest blestem!

18

Jurnalistul Moise Guran a anuntat, luni seara, la Europa FM ca el va vota la alegerile prezidentiale pentru „desfiintarea PSD”. El a explicat ca daca vor veni la vot peste noua milioane de romani, Viorica Dancila se va clasa pe locul patru. PSD nu va avea alta solutie decat sa se desfiinteze, a subliniat Guran.

Loading...

„Aceste alegeri prezidentiale sunt despre desfiintarea PSD. Eu asta vreau, asta imi doresc, daca vin noua milioane de oameni, doamna Dancila are sansa sa iasa pe locul patru, sa alunece sub 15%, poate chiar sub 10%, iar de acolo incolo, PSD-ul ca un partid de oportunisti se desfiinteaza, caci a atentat destul la suveranitatea noastra nationala.

Indiferent cum va fi aceasta campanie, si merge prost in mod evident, eu ma duc sa votez ca sa fac numarul ala acolo de noua milioane caci este esential sa scapam odata de acest blestem”, a declarat Moise Guran la finalul emisiunii „Piata Victoriei” de la Europa FM.