Cristian Tudor Popescu, mesaj cu naduf la adresa principalelor posturi de propaganda RTV si Antena 3: „Vad cum sunt devorate cadavrele celor doua fete din Caracal. Acum se rup bucati din ele, sunt sfasiate”

15

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat extrem de revoltat, luni seara, fata de modul in care televiziunile de stiri au ajuns sa trateze tragedia de la Caracal. Romania TV si Antena 3 sunt televiziunile care exceleaza prin manipulari si dezinformari in cazul Caracal.

Loading...

„Trebuie sa vars ceva din gusa pentru ca altfel nu pot sa continui. Eu nu ma mai pot uita la chestiunea asta, Caracal. La aceste imagini. Stiti ce simt eu, ca vad acum pe ecran? Vad cum sunt mancate, cum sunt devorate cadavrele celor doua fete. Acum se rup bucati din ele, sunt sfasiate, asta vad pe ecran acum. Nu mai are nicio legatura cu legea, cu dreptatea, cu realitatea! Totul este in clipa de fata show mediatic”, a spus CTP la Europa FM.

CTP l-a ironizat apoi si pe Alexandru Cumpanasu, pornind de la nemultumirea exprimata de Moise Guran privind modul in care reactioneaza publicul la show-ul mediatic facut de televiziuni in cazul Caracal.

„Candidati la Presedintie! Asta-i solutia in clipa de fata, pentru inflatie, solutia pentru cazul Caracal, solutia pentru autostrazi. Daca esti nemultumit de ceva, daca esti nemultumit de supermarketul din colt, candidezi la Presedintie. Asa e acum modelul, numai asa poti sa rezolvi problemele”, a adaugat CTP ironic.