Printisorul Dragnea nu-si plateste datoriile, dar isi mai cumpara doua masini de lux!

56

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, si-a achizitionat recent, prin firma Nutrelo Grup, doua super-limuzine de lux. Presa din Teleorman anunta ca Valentin Dragnea a refuzat in schimb sa isi plateasca datoriile catre satenii din zona.

Loading...

Documente publicate de Newsweek Romania arata ca Nutrelo Grup, detinuta de fiul lui Dragnea, a luat in leasing, pe data de 2 aprilie, un autoturism Porsche Cayman. Pretul de baza pentru 718 Cayman S porneste de la 75.505,5 euro, inclusiv TVA, in Romania.

Dragnea Jr. a dat bani in plus pentru dotari precum jante de 20 inch de Carrera S, volan incalzit, pachet pentru fumatori, sistem de directie Power Steering Plus, sistem audio Bose Surround, pachet de ornamente din fibra de carbon pentru interior, si scaune sport electrice, cu 14 reglaje.

Prin urmare, cu optionale, pretul Porsche-ului 718 Cayman S a putut ajunge usor spre 100.000 de euro

Zece zile mai tarziu, 12 aprilie, Dragnea Junior a mai facut un leasing, pentru o masina premium – un SUV Mercedes Benz, model GLE Class. Cu tot cu dotari, Mercedes-ul GLE 350 d 4MATIC al lui Dragnea Jr a costat peste 90.000 de euro.

Valentin Dragnea detine 80% din firma Nutrelo. Profitul companiei, pe anul trecut, a fost de putin peste un milion de lei, adica 210.000 de euro. Profitul este egal cu valoarea de piata a masinilor de lux achizitionate de Valentin Dragnea.

Liber in Teleorman a scris, recent, ca Valentin Dragnea refuza sa plateasca datoriile catre satenii din zona Teleormanului care si-au dat pamanturile in arenda unei companii controlata de familia Dragnea. El a cerut in schimb ca 2 miliarde din veniturile firmei sa fie livrate catre echipa sa de fotbal.

Publicatia scrie ca oamenii din Lita si din localitatile din jur, care si-au arendat terenurile companiei Nutrelo Group SA (detinuta de familia Dragnea), fosta Zooveg 2010 SA, nu au mai primit banii cuveniti de o lunga perioada de timp si nici produse, potrivit acordului incheiat, de mai bine de o jumatate de luna.

Motivul ar fi, potrivit unora dintre angajatii Nutrelo Group SA, acela ca fiul lui Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patroneaza, echipa pentru care s-a si construit un stadion din bani publici la Turnu Magurele.

Surse din companie sustin ca joi a fost un mare scandal la Nutrelo Group, pe motiv ca Valentin Dragnea refuza sa plateasca drepturile oamenilor.

“Fiul lui Dragnea vrea maine 2 miliarde din banca pentru echipa de fotbal care joaca pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezand de cuviinta ca este mult mai importanta cumpararea de jucatori decat drepturile unor oameni amarati care asteapta banii pentru a-si cumpara lemne pentru iarna. Pe acest stadion unde ar avea dreptul sa joace mai multe echipe si pe care a pus monopol Familia Dragnea, dupa cum bine stiti, este acum proprietatea lor privata”, au declarat sursele.

“A fost scandal astazi la Nutrelo pe aceasta tema. Cam asa s-a exprimat (Valentin Dragnea): ‘Maine vreau sa am 2 miliarde pe masa, fara prea multa galagie. Nu-i am, va bag pe toti unde va este locul !’ Cineva a ripostat si a amintit de platile pentru cetatenii care au pamantul in arenda si de aici cearta! Maine sigur se vor scoate banii respectivi, dar nu pentru arenda! Dar oamenii sunt pusi pe drumuri zi de zi!”, au mai specificat sursele pentru Liber in Teleorman.