Sfidarea aristocratiei bugetare marca PSD! Cum a inteles Dancila sa mearga in comuna Bogati: A mers pe barosaneala cu elicopterul si si-a etalat ostentativ rochia de lux Fendi si brosa Chanel!

31

Premierul Viorica Dancila a ajuns joi seara in comuna Bogati, din judetul Arges, venind aici cu elicopterul, de la Brasov, pentru a participa la Zilele Comunei.

Loading...

Purtand o rochie marca Fendi si o brosa Chanel, sefa PSD a fost intampinata de oamenii locului, imbracati in costume populare, care i-au oferit traditionala paine si sare. Insotita de primar, dar si de ministrii Mihai Fifor si Eugen Teodorovici, Viorica Dancila a facut o baie de multime, s-a pupat cu satenii – multi dintre ei copii – cu care a facut selfie-uri. I-a asigurat pe toti ca „nu o sa cedeze”.

Vioricai Dancila i s-a acordat titlul de cetatean de onoare.

Pesedismul de caviar al lui Dancila, etalat ostentativ cu rochii scumpe si accesorii de lux, greu de justificat dintr-o indemnizatie de demnitar public, arata o guvernare in disolutie preocupata doar de pastrarea beneficiilor si privilegiilor personale ale unei clientele bogate de partid care foloseste banii publici in dispretul legii. Iar daca apare vreo problema de raspundere legala pentru modul in care acolitii si sinecuristii lor de partid au gestionat resursele statului in interes personal, totul se rezolva printr-o ordonanta de amnistie”, scrie Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL.

A venit cu elicopterul, iar romanii mor pe capete pe drumurile patriei

Guvernul face toate eforturile pentru a realiza Autostrada Ploiesti – Comarnic, a dat asigurari joi premierul Viorica Dancila, care a participat la sfintirea Manastirii „Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul” din satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov.

Mai multi localnici au vrut sa afle de la premier informatii despre infrastructura, unul dintre acestia atentionand-o pe Viorica Dancila ca pe drumul Brasov – Sibiu mor multi oameni din cauza accidentelor.

„Cum ati venit de la Bucuresti?”, a intrebat un localnic. „Dar de ce va intereseaza acest lucru?”, a raspuns premierul. „Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti in Tara Fagarasului dureaza si sapte ore”, a raspuns acesta, citat de Agerpres.

„Si noi facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploiesti – Comarnic. (…) De 30 de ani nu s-a facut nimic, incerc sa fac lucruri pe care altii nu le-au facut. (A guvernat – n.r.) in cea mai mare parte Opozitia si nu PSD-ul. Iar daca dumneavoastra luati ceea ce s-a facut de PNL, de PDL, si ceea ce a facut PSD-ul, o sa vedeti diferente de kilometri. (…) Cred ca toti cei care venim la biserica de aceea venim, sa fim mai buni, si manifestarile si rautatile in fata bisericii sau in timpul unei slujbe cred ca nu-si au locul. Cred ca politica e de o parte, biserica e de o parte. Eu am venit aici sa ma rog si am venit la aceasta slujba minunata”, a declarat premierul.