Printisorul Dragnea a preluat apucaturile fostului baron de Teleorman: „Maine vreau sa am 2 miliarde pe masa, fara prea multa galagie”

43

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, refuza sa plateasca datoriile catre satenii din zona Teleormanului care si-au dat pamanturile in arenda unei companii controlata de familia Dragnea. El a cerut in schimb ca 2 miliarde din veniturile firmei sa fie livrate catre echipa sa de fotbal.

Loading...

Informatia a fost data publicitatii de Liber in Teleorman. Publicatia scrie ca oamenii din Lita si din localitatile din jur, care si-au arendat terenurile companiei Nutrelo Group SA (detinuta de familia Dragnea), fosta Zooveg 2010 SA, nu au mai primit banii cuveniti de o lunga perioada de timp si nici produse, potrivit acordului incheiat, de mai bine de o jumatate de luna.

Motivul ar fi, potrivit unora dintre angajatii Nutrelo Group SA, acela ca fiul lui Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patroneaza, echipa pentru care s-a si construit un stadion din bani publici la Turnu Magurele.

Surse din companie sustin ca joi a fost un mare scandal la Nutrelo Group, pe motiv ca Valentin Dragnea refuza sa plateasca drepturile oamenilor.

“Fiul lui Dragnea vrea maine 2 miliarde din banca pentru echipa de fotbal care joaca pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezand de cuviinta ca este mult mai importanta cumpararea de jucatori decat drepturile unor oameni amarati care asteapta banii pentru a-si cumpara lemne pentru iarna. Pe acest stadion unde ar avea dreptul sa joace mai multe echipe si pe care a pus monopol Familia Dragnea, dupa cum bine stiti, este acum proprietatea lor privata”, au declarat sursele.

“A fost scandal astazi la Nutrelo pe aceasta tema. Cam asa s-a exprimat (Valentin Dragnea): ‘Maine vreau sa am 2 miliarde pe masa, fara prea multa galagie. Nu-i am, va bag pe toti unde va este locul !’ Cineva a ripostat si a amintit de platile pentru cetatenii care au pamantul in arenda si de aici cearta! Maine sigur se vor scoate banii respectivi, dar nu pentru arenda! Dar oamenii sunt pusi pe drumuri zi de zi!”, au mai specificat sursele pentru Liber in Teleorman.