Daniel Florea a dus programul „Paine (pentru sleahta) si circ (pentru alegatori)” la un alt nivel! Bucurestenii din sectorul 5 incep sa-l regrete pe Vanghelie!

39

Administratia PSD a primarului Daniel Florea pare sa vrea sa castige un concurs de rele practici cu inaintasul Vanghelie. Dupa cum relatam ultima data, deja locuitorii par sa regrete pe artizanul Vanghelioanelor si al blocurilor zugravite in roz.

Loading...

si asta pentru ca Daniel Florea a reusit, la aproape doi ani de mandat ca primar al Sectorului 5, NIMIC. Ati inteles bine: in continuare nu exista contract de salubritate, numarul blocurilor anvelopate este zero, numarul locurilor de joaca pentru copii este tot zero, al noilor spatii verzi tot zero.

Se lucreaza, insa, de zor, la 5 patinoare, unele dintre ele amplasate pe maidane (Humulesti si Pecineaga) sau in arii protejate (Romniceanu).

Intr-un astfel de context, alegatorii se pot intreba ce face, totusi, edilul. Iar raspunsul celor din Primaria Sectorului 5, satui de crizele de isterie si de infinitele modificari de organigrama, nu intarzie sa apara:

Florea ofera “paine” profesionistilor din societatile subordonate – Economat si AES – ambele cu grave probleme financiare. De fapt, momentan se pare ca doar incearca, intrucat votul asupra noilor conduceri nu s-a dat inca, urmare a interventiei opozitiei liberale, care a denuntat chestiuni de legalitate in ultima sedinta a Consiliului Local. Astfel, personaje precum cel din fotografia afisata la profilul public de fb, nu isi vor putea demonstra, deocamdata, competenta.

Florea ofera si mult “circ”. Spectacole exorbitante, organizate de firme “bine conectate” si abonate la colaborarile cu Centrul Cultural “stefan Iordache”. Institutia aflata in subordinea primariei s-a remarcat prin cheltuieli de peste 10 milioane doar in 2017, majoritatea pe chermeze inutile, in conditiile ín care Sectorul 5 este cel mai vaduvit de scoli si gradinite, de pilda, avand cea mai redusa suprafata de spatiu verde din Capitala si cele mai putine locuri de parcare amenajate.

Iar destrabalarea in cheltuirea banului public pare a continua si sub conducerea presedintelui Asociatiei Importatorilor si Distribuitorilor de Trabucuri, Rares Hopinca. E drept ca raposatul stefan Iordache era fumator, dar oare e suficient pentru ca domul Hopinca sa ocupe o asemenea functie? Asta doar edilul Florea ne poate spune, ca doar domnia sa l-o fi adus de la Constanta sau Eforie, la fel ca si pe majoritatea noilor directori din Primaria Sectorului 5. Peste 20 de directori si directori generali gestioneaza treburile administratiei Florea, iar asta probabil ca se vede.

Se vede mai cu seama in nemultumirea salariatilor, care odata cu trecerea contributiilor in sarcina proprie, isi vad veniturile diminuate, urmare a exploziei de noi angajari facute de edil. Bani ar fi fost suficienti, insa infuzia de ‘profesionisti’ angati pe pile va duce la o scadere a salariilor.

Dar in sfarsit! Speram ca timpul va dezminti porecla de primarul ZERO, pe care locuitorii si angajatii primariei de Sector i-au atribuit-o fostului deputat.

Sursa: tramvaiul32.ro