Delir total! Ministrul Muncii, replica halucinanta pentru Iohannis: „In timp ce dumneavoastra ne numarati ministrii, noi suntem mai modesti si numaram cresterile de pensii, de salarii, zecile de mii de km asfaltati”

3

Ministrul Muncii, Marius Budai, afirma, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca ”se fac in curand doi ani de cand presedintele tot ameninta ca nu vor fi platite salariile si pensiile”, ceea ce nu s-a intamplat niciodata. Budai sustine ca seful statului incearca astfel sa pregateasca populatia pentru ”un val de amputari ale veniturilor” pe care le-ar face opozitia in cazul in care ar prelua guvernarea. Dancila a declarat joi ca astfel de declaratii, prin care „oamenii sunt speriati” dovedesc un „un cinism incalificabil”.

Loading...

„Presedintele Iohannis este o reclama la un film de groaza, care va rula in toata Romania daca domnia sa castiga alegerile si isi pune „guvernul meu”. Se fac in curand doi ani de cand presedintele tot ameninta ca nu vor fi platite salariile si pensiile. Ar fi doua explicatii pentru aceste iesiri cu recidiva: ori domnia sa sufera de sindromul drobului de sare, caz in care se recomanda ceai de tei impreuna cu un concediu de odihna prelungit; ori zgandare fundul unui ceaun uscat in speranta ca va mai aduna niste firimituri electorale”, a scris, vineri, Marius Budai, pe Facebook.

Acesta afirma ca niciunul dintre cele doua scenarii nu este insa adevarat, adevarul fiind ”mult mai grav”.

”In primul caz, nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc, in al doilea, da dovada de nepasare fata de romani si de consecintele pe care astfel de declaratii iresponsabile le au asupra oamenilor si a mersului economiei. Insa, va spun sincer, eu nu cred ca cele doua variante de mai sus sunt adevarate! Cred ca adevarul este mult mai grav. Cred ca, prin aceste declaratii, domnul Iohannis vrea sa pregateasca opinia publica pentru un val de amputari ale veniturilor populatiei, pe care opozitia le va face daca pun mana pe putere”, sustine Ministrul Muncii.

Acesta afirma ca prin taierile de venituri, opozitia va putea ”sa-si justifice, in mod cinic, eternul discurs cu „greaua mostenire””.

”Pentru ca in afara de taieri nu stiu sa faca nimic altceva, nu au un plan, o strategie, un program de guvernare; si pentru ca ei nu cred ca romanii merita salarii decente si ca pensionarii trebuie sa aiba bani de alimente si de ingrijiri medicale. Domnule Presedinte Iohannis, in timp ce dumneavoastra ne numarati ministrii, noi suntem mai modesti si numaram cresterile de pensii, de salarii, zecile de mii de km asfaltati, miile de localitati care au primit apa si canal. Fiecare numara ce poate”, a mai scris Budai.

Acesta afirma ca Iohannis nu cunoaste legile tarii.

”Pacat, insa, domnule Iohannis, ca dupa cinci ani in cea mai inalta functie in stat tot nu cunoasteti legile tarii. De exemplu, aceea ca un ministru demisionar nu-si poate delega atributiile si ca el trebuie inlocuit de indata cu un interimar. De indata, domnule Presedinte, inseamna de indata. Nu intr-o saptamana. Multa lume ma intreaba: avem motive sa ne temem? Sunt in siguranta pensiile si salariile? Va spun, da! Aveti motive sa va temeti, pentru ca daca domnul Presedinte va primi ce isi doreste — un nou mandat si „guvernul meu” — prima grija va fi sa puna in practica o masacrare a veniturilor populatiei. Nu pentru ca nu sunt bani, ci pentru ca asa cred ei ca e bine, ca romanii sa aiba venituri mai mici”, a mai scris Budai.

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca „incercarile de a-i speria pe oameni” in legatura cu plata salariilor si a pensiilor dovedesc „un cinism incalificabil”.

„Sa ii fie clar si domnului Klaus Iohannis: Guvernul pe care il conduc plateste astazi pensiile si salariile si le va plati si de acum inainte. Incercarea acestuia de a-i speria pe oameni si a crea panica in societate este de un cinism incalificabil”, a anuntat Viorica Dancila, joi seara.