Oreste Teodorescu, la Jocuri de putere: Depunerea mandatului de catre Florin Citu cu zece minute inaintea votului pentru investitura, arunca jocul politic in aer!

45

Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica emisiunea din aceasta seara ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea Plus, crizei politice.

„Diseara, PNL in deriva! Depunerea mandatului de catre Florin Citu cu zece minute inaintea votului pentru investitura, arunca jocul politic in aer! Dupa ce absolut toti liderii partidelor parlamentare au clamat necesitatea unui guvern stabil, pentru a putea gestiona cât mai bine Epidemia si reculul economic inevitabil, iata o decizie politica care seamana mai degraba cu o aventura hazardata decât cu o strategie in cazuri de urgenta! Vom fi lucizi, necrutatori si extrem de sinceri! Cristian Diaconescu, Petrisor Peiu si Florin Silviu Ivan ( membru PNL) vor face anamneza unui paradox! Cum poti sa ai toate cartile bune in mana si sa pierzi partida? Sa nu uitam un lucru sigur: singurul partid care poate trimite ciuma rosie in opozitie este Partidul National Liberal! De aceea este nevoie de coerenta, transparenta si o comunicare excelenta! Greselile vor fi taxate profesionist de PSD, un partid care nu merita nici o sansa !”

Loading...