Coronavirus Romania. Bilantul infectiilor a ajuns la 70!

11

Noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica anunta ca alte doua persoane din Mehedinti au fost testate pozitiv. Bilantul ajunge la 70 de persoane. Doar vineri au aparut 11 cazuri noi.

Barbat, 26 de ani, din Mehedinti venit din Italia pe data de 12.03.2020. Femeie, 52 de ani, din Mehedinti, contact cu barbatul de 26 ani, venita din Italia 12.03.2020. Ambele cazuri sunt carantinate la Mehedinti.

Loading...

Alte 4 cazuri de imbolnavire la Constanta. Este vorba de 3 barbati si o femeie, toti contacti cu persoana infectata.

Toti cei 4 sunt in autoizolare acasa. Vor fi transportati la sectia de boli infectioase din Spitalul judetean. Barbat, 57 ani, barbat, 51 ani, asistent personal, barbat, 34 ani, fiul barbatului de 57 de ani, femeie, 56 ani, sotie a barbatului de 57 de ani. Conform unor surse, tote cazurile au legatura cu senatorul PNL depistat pozitiv la noul coronavirus.

Alte cinci cazuri de infectare cu coronavirus au mai fost confirmate in România vineri dimineata.

Este vorba despre un barbat de 39 de ani, care a intrat in contact cu o alta persoana care a calatorit in Germania.

Au mai fost infectati un barbat de 53 ani, contact (coleg birou) cu un membru din familia pacientului care a fost internat in Spitalul Gerota, o femeie de 48 ani şi o tânara de 22 de ani, membre ale familiei barbatului de 53 de ani, şi un tânar de 23 de ani, contact al familiei barbatului respectiv.

Astfel, in mod direct sau indirect, fostul ofiter MAI, internat la Spitalul Dimitrie Gerota, a infectat deja 13 persoane.

Cazurile au fost confirmate dupa analizele facute la Institutul Matei Bals.