Florin Citu dezvaluie de ce si-a depus mandatul: Ludovic Orban trebuie sa fie prim-ministrul Romaniei!

10

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, explica pe Facebook, intr-un ”mesaj important pentru romani”, ca a luat decizia de a renunta la functia de prim-ministru chiar inaintea plenului de investire, pentru ca Ludovic Orban trebuie sa fie seful Guvernului in Romania, nu el.

„Astazi am luat decizia sa-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemant Presedintelui Romaniei. Gestul meu trebuie interpretat in contextul prin care trece astazi Romania.
Sunt un om de partid si inteleg sa fiu alaturi de partid si de Presedintele lui in momentele dificile. Cred cu tarie ca pentru avea succes, in alegerile care vin, Presedintele partidului trebuie sa fie si Prim-Ministru.

Loading...

Decizia Presedintelui Klaus Iohannis de a ma desemna pentru functia de Prim-Ministru a fost o onoare. insa ea a fost luata in contextul in care alegerile anticipate erau o solutie agreata de majoritatea partidelor. Aceasta varianta nu mai exista astazi.

Cu responsabilitate, transparenta si profesionalism am luat aceasta decizie.
Este o decizie la care am reflectat mult in ultimul timp urmarind evolutia situatiei prin care trece Romania astazi. Raman la Finante. Avem multa treaba de facut pentru perioada dificila care urmeaza. Multumesc pentru incredere si sustinere.#RomaniiTrebuieSaStie”, a scris Citu pe Facebook.