Oreste Teodorescu: Vinovata pentru actuala criza politica e, in primul rand, CCR, condusa de un bolsevic notoriu!

7

Jurnalistul Oreste Teodorescu a spus joi intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in contextul in care Florin Citu a renuntat la mandatul de premier desemnat, ca vinovata pentru actuala criza politica e, in primul rand, CCR, condusa de un bolsevic notoriu.

„A fost o premiera cand CCR, condusa de un bolsevic notoriu, a analizat o declaratie politica a unui actor principal. Vorbesc despre faptul ca nu i s-a mai permis lui Ludovic Orban, din cauza unei ingerinte total artificiale a CCR, de a continua sa ceara votul in Parlament pentru cel de-al doilea mandat. Daca CCR ar fi fost in interesul national si nu in interesul politic al PSD, noi acum aveam Guvernul Orban in continuare si nu mai discutam despre gestul celor doi, Florin Citu si Ludovic Orban. Asadar, vinovata pentru instabilitatea aceasta este, in primul rand, CCR”, a spus jurnalistul Oreste Teodorescu.

Loading...

Jurnalistul a facut referire la episodul din data de 24 februarie, cand CCR a decis ca redesemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier este neconstitutionala.

Seful bolsevic al CCR, Valer Dorneanu, s-a dat de gol atunci, intr-o interventie telefonica la Antena 3, demonstrand, printr-o afirmatie, ca CCR a luat hotararea depasind atributiile pe care le are, analizand gesturile, declaratiile politice si deciziile liberalilor, care ar fi aratat ca Guvernul Orban 2 nu dorea sa fie investit in sensul declansarii de alegeri anticipate, scrie podul.ro.

Dorneanu, pe 24 februarie: „Ceea ce am reprosat noi privind existenta conflictului e ca candidatul care a fost propus nu a fost pentru a forma si coagula un Guvern, ci a fost, cum declara candidatul, ca sa pice, ca sa fie rejectat de catre Parlament. (…) Gesturile si nu numai declaratiile lui politice, tot ceea ce a facut, hotararea conducerii superioare a partidului lor a fost in sensul ca nu vrea sa fie investit”.