Oreste dezvaluie la cine este cheia castigatoare a motiunii de cenzura!

10

Jurnalistul Oreste Teodorescu sustine ca fara sprijinul asumat al parlamentarilor PRO Romania, motiunea nu are sanse sa treaca, astfel ca opozitia trebuie sa calculeze foarte bine voturile pentru ca poate depune o singura motiune de cenzura intr-o sesiune parlamentara.

Loading...

„Fara voturile PRO Romania, orice fel de motiune de cenzura este sortita unui esec. Aceasta este aritmetica parlamentara. Este atat de simplu incat oricine o poate intelege. Cheia este la Ponta, iar felul in care el joaca ne este suficient de clar ca domnia sa are niste obiective foarte precise legate de PSD si PRO Romania, total in paralel cu sustinerea unei alte guvernari, de drepta.

Cred ca devine usor derizorie toata aceasta incercare a partidelor de opozitie de a depune motiuni de cenzura fara sanse. Ramane un act de promisiune electorala si de populism. Cred ca suntem in momentul in care spectacolul acesta de lumini si umbre din campania electorala nedublat si de o realitate pe care o asteptam cu totii nu mai prinde.

Sper ca opozitia – daca stiu sigur ca nu au nicio sansa cu aceasta motiune de cenzura – sa nu isi iroseasca sansele pentru ca stiti foarte bine ca nu sunt nelimitate posibilitatile de a se depune motiune de cenzura intr-o sesiune parlamentara. De ce sa tragi un glont degeaba? Fara asumarea reala a sprijinului PRO Romania pentru caderea Guvernului, acesta nu va cadea”, a declarat Oreste Teodorescu la Puterea stirilor de la PSnews.