O femeie a fost agresata sexual pe o strada din Bucuresti de un recidivist

47

Poliția Capitalei a transmis marți, 4 ianuarie, că un bărbat de 25 de ani, suspect pentru agresiune sexuală, a fost reținut pe 24 de ore, dupa ce o femeie de 34 de ani a anunțat la poliție că a fost victima agresorului.

„La data de 3 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Secției 26 au reținut un bărbat de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Loading...

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.45, prin apel 112, o femeie de 34 de ani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o, într-o zonă intimă, după care a fugit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe faptuitor, un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri”, potrivit Poliției Capitalei.

Individul nu este la prima fapta, fiind cercetat și în alt dosar. „Tânărul este cercetat și intr-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza sectorului 4, ar fi agresat sexual, în același mod, o altă femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere”, se mai arată în comunicat.