Avocatul familiei Luizei, dezvaluiri cutremuratoare dupa ce a vizitat casa lui Gheorghe Dinca: „Miroase a cadavru peste tot”

15

Apar detalii cutremuratoare din casa ororilor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a descris locuinta lui Gheorghe Dinca, spunand ca este „absolut infiorator, un dezastru organizat” si „miroase peste tot a cadavru”.

Loading...

Intrebat despre perchezitiile informatice, avocatul a spus ca sunt in analiza un laptop, trei telefoane si un aparat foto, iar rezultatele nu se pot afla marti pentru ca „se copiaza automat in anumite softuri, se cloneaza mediile, dar nu se intra in ele”.

Despre locuinta lui Dinca, Tonel Pop a spus ca este infioratoare: „Nu vorbesc numai despre subsol. Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier infiorator, miroase totul a cadavru. Si din pamant iese mirosul”.

In ce priveste casa pe interior, avocatul a descris-o ca pe un atelier auto in care ar fi avut loc o explozie, din care cineva apoi a furat si unde cineva a rascolit, transmite Mediafax.

„incaperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat in perete. Este absolut infiorator, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai in incapere, mirosul iese din pamant, din subsol, din camera aceea, din pereti, miroase a cadavru peste tot”, a spus avocatul.

Marti dimineata, anchetatorii au reluat verificarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, acolo unde acesta a spus ca a ucis doua tinere. La verificari asista si Gheorghe Dinca. Alti anchetatori au mers, insotiti de un caine de urme, la padurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a gasit un sac cu oase si cenusa.

Luni, procurorii DIICOT au gasit un sac cu oase si cenusa in padurea in care a indicat Gheorghe Dinca faptul ca si-a ascuns urmele. Ucigasul sustinea ca este vorba despre ramasitele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o in luna aprilie, in aceeasi zi in care a sechestrat-o.

Din declaratiile lui Gheorghe Dinca, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie 2019, iar crima a avut loc in aceeasi zi in care fata a fost sechestrata. Initial, Dinca a spus ca a aruncat trupul in Olt, iar apoi in Dunare. Acum a revenit si a indicat padurea de langa Caracal.

Legat de uciderea Luizei, Dinca sustine acum ca a folosit aceeasi metoda ca si in cazul Alexandrei, adica ucidere si ardere a cadavrului.

Gheorghe Dinca nu stie ale cui sunt osemintele descoperite luni in padurea de langa Caracal, declara avocatul familiei Luizei Melencu. Potrivit lui Tonel Pop, Dinca localizeaza fetele dupa perioadele anului.