Nepotism de cea mai joasa speta! Beizadeua lui Gabriel Oprea a fost angajat pe ascuns timp de doua luni la Ministerul Agriculturii!

41

Fiul fostului vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea, Gabriel Marin Oprea, ar fi fost angajat, timp de doua luni, la Ministerul Agriculturii.

Loading...

Tanarul de 23 de ani s-ar fi ocupat de activitati ce au tinut de asigurarea Presedintiei Consiliului UE de catre Romania, potrivit unor surse din minister citate de G4Media.ro.

Ministerul Agriculturii a transmis un raspuns oficial in acest sens publicatiei citate, precizand ca fiul lui Oprea a fost doar angajat temporar al institutiei.

„In perioada 01 mai – 01 iulie 2019, domnul Gabriel Marin Oprea a fost angajat temporar al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, indeplinind activitati specifice privind organizarea de evenimente pe perioada asigurarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE si implementarea strategiei de organizare comuna a pietei conform regulamentelor europene si cadrului legislativ national”, se arata intr-un raspuns transmis de minister.

Sursa citata mai noteaza ca Gabriel Marin Oprea a incercat sa se angajeze in acest minister chiar si la inceputul anului, insa dupa ce presa a relatat despre concurs, acesta a fost anulat, iar pozitia a fost blocata.