Mihail Neamtu, scrisoare deschisa pentru contracandidatii sai: Va lansez oficial invitatia la o dezbatere publica

25

Mihail Neamtu, candidatul PMP la Primaria Sectorului 3, a adresat o scrisoare deschisa contracandidatilor Robert Negoita, Aurelian Badulescu si Adrian Flavius Moraru prin care ii invita la o dezbatere publica.

„In calitatea mea de candidat la functia de Primar al Sectorului 3 din partea Partidului Miscarea Populara, va lansez oficial invitatia la o dezbatere publica. Aceasta va avea loc luni, 21 Septembrie, incepand cu orele 18:00, la intrarea in Parcul ”Alexandru Ioan Cuza”, de la intersectia strazilor Campia Libertatii cu Baba Novac, la statuie, urmand a fi moderata de domnul Sorin Manea.

Loading...

Consider ca este de datoria noastra, a tuturor candidatilor care cer votul cetatenilor, sa venim in fata oamenilor din Sectorul 3 si sa le spunem cu sinceritate si ce proiecte avem fiecare dintre noi pentru Sectorul 3. Trebuie sa ne asumam aceasta responsabilitate, de a vorbi deschis, fata in fata, despre planurile si viziunile noastre, astfel incat oamenii sa voteze in cunostinta de cauza! Nu va mai puteti ascunde in spatele birourilor! Trebuie sa iesiti in fata cetatenilor, sa va uitati in ochii lor, sa le ascultati problemele si sa le oferiti solutii. Veti avea aceasta sansa la dezbaterea publica de luni, la care puteti propune propriile dumneavoastra teme de discutie.

Daca veti refuza aceasta invitatie onesta si transparenta, veti da dovada de iresponsabilitate civica si sunt convins ca oamenii va vor taxa la vot! Nu vad insa niciun motiv pentru care sa nu acceptati aceasta propunere, asa ca astept confirmarile staff-urilor de campanie, pana luni, 21 Septembrie, la orele 12:00″.