Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, a demisionat. Ce salariu avea la Cotroceni

53

Madalina Dobrovolschi a demisionat din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a detinut pozitia timp de 3 ani. Madalina Dobrovolschi a fost numita purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis in august 2016.

Loading...

“Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala. ii multumesc presedintelui pentru incredere, sustinere si ocazia de a invata mai mult. Este momentul sa ma pregatesc pentru noi proiecte”, a declarat Madalina Dobrovolschi, pentru Mediafax.

Aceasta a refuzat sa spuna daca viitoarele proiecte sunt legate de viata politica.

Madalina Dobrovolschi a fost numita purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis in august 2016, anterior fiind junalist la TVR, B1 Tv si Antena 3. in anul 2014, a moderat, la postul B1TV, confruntarea electorala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta.

Ce avere detine Madalina Dobrovolschi

Fostul purtator de cuvant al presedintelui Iohannis a incasat un salariu de peste 5.600 de lei lunar anul trecut, iar sotul a completat veniturile familiei cu peste 20.000 de lei lunar, conform celei mai recente declaratii de avere. Cei doi detin din 2018 o casa de locuit, iar anul acesta au incasat 75.000 de euro din vanzarea unui apartament.

Cum se prezenta purtatorul de cuvant al presedintelui

„Madalina Dobrovolschi (n. 1984) este absolventa a Facultatii de Filosofie si Jurnalism, Universitatea „Spiru Haret” Bucuresti.

si-a inceput activitatea profesionala in mass-media, activand ca reporter si prezentator de stiri, pentru institutii media locale. Are o experienta de peste 10 ani in mass-media nationala, lucrand atat in radio, cat si in televiziune.

De-a lungul carierei a parcurs o serie de etape profesionale, de la reporter specializat pe teme de politica interna, la prezentator de stiri, moderator si realizator de talk show politic.

Este autorul volumului de analiza politica „infruntarea finala” (Editura Tritonic, 2015) si a publicat de-a lungul anilor poezie si dramaturgie in publicatii de profil.

Madalina Dobrovolschi a fost numita Consilier de stat, avand calitatea de Purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei, la data de 1 septembrie 2016″, se arata in descrierea de pe site-ul Administratiei Prezidentiale.