Macel la spitalul Sapoca din Buzau! Un barbat internat cu sevraj etilic a omorat patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de perfuzie!

10

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de perfuzie.

Loading...

Potrivit comisarului – sef Laurentiu Pantazi, seful IPJ Buzau, unul dintre pacienti a intrat cu un stativ de perfuzii in doua dintre saloane si a atacat pacientii. Din primele informatii, ar fi vorba de patru morti si noua raniti grav, cateva victime avand traumatisme cranio-cerebrale.

Doi barbati sunt in coma, iar starea celorlalte sapte victime este ceva mai buna. Toate victimele ar urma sa fie transferate la spitale din Bucuresti.

Agresorul are 38 de ani si este din comuna Sageata, judetul Buzau, fiind fara ocupatie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic in cursul zilei de joi. Dupa producerea atacului, a incercat sa fuga si a fost imobilizat de un politist, aflat in unitatea medicala pentru internarea unui alt pacient.

Criminalul se afla acum in custodia politiei, transmite Agerpres.